Goed geïnformeerd richting de feestdagen

Op 9 december 2022

De eindejaarsperiode komt stilaan in zicht, dus vooreerst maken we je alvast onze beste wensen over. Vanwege ons voltallige team alvast een gezellige feestperiode gewenst, en een hartverwarmend 2023 in goede gezondheid!
Je kon de afgelopen week wellicht ons nieuwe huis-aan-huisblad vinden in je brievenbus. Naast onze kerstwensen, hebben we er ook weer heel wat info ingestoken over het reilen en zeilen in onze mooie stad. Zo pleiten we voor een warm en gastvrij Bilzen, waar aan minderbedeelden ook een helpende hand geboden wordt. Hoezo laat het stadsbestuur de vrijwilligers van armoedevereniging St. Vincentius letterlijk en figuurlijk in de kou staan?!
Gelukkig zijn er ook fijne initiatieven binnen onze gemeente: zo zal er geen belastinggeld meer weggegooid worden voor de uitbating van het Apostelhuis, en we benadrukken hoe fier we zijn dat jonge Bilzerse kunstenaars de kans krijgen hun creatief talent te showen doorheen de stad.
Ook bieden we graag hulp om het bos door de bomen te blijven zien wanneer het uw energiefactuur betreft. We helpen u graag op weg binnen uit het aanbod van steunmaatregelen en mogelijke premies. Weet u waar u recht op heeft en hoe u de juiste aanvragen kan doen? Contacteer ons gerust via bilzen [at] n-va.be!
Dat en meer, lees het hier rustig na.
Fijne kerst!

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is