Zomereditie huis-aan-huisblad

Op 26 juni 2022
zomerblaadje

Een nieuw infoblaadje in je brievenbus, vers van de pers. Nieuwe ontwikkelingen in Bilzen? Zaken die dringend een aanpak vereisen? Wij houden graag de vinger aan de Bilzerse pols. In deze editie stellen we enkele Bilzerse etablissementen onder de loep die voldoende potentieel bevatten, maar waar nog maar weinig leven in zit. Pastorij Beverst, De Haajf, Het Apostelhuis,... Hoewel, bij deze laatste lijkt het erop dat onze boodschap niet in dovemansoren gevallen is. Hier komt een zomerse pop up, werd net bekendgemaakt. Fijn zo, nu de rest nog :-)
Ook het dossier van de trajectcontroles dat veel lijkt weg te hebben van een pest-beleid, laten we niet zomaar los. We blijven hameren op het feit dat meer verkeersveiligheid een constante moet zijn, maar dat kan zeker anders dan deze manier waarbij een privé-firma profiteert op kap van heel wat Bilzenaren.
Ten slotten vragen we aandacht voor de telkens opnieuw getroffen locaties bij wateroverlast, en stellen we ons vragen bij de manier waarop beslist werd over de aanleg van een nieuw verbindingspad Katteberg.
 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is